ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Заступник начальника Одеської районної військової адміністрації Алла Вишнякова та начальник Служби у справах дітей Одеської РВА Людмила Островська провели онлайн-навчання для служб у справах дітей територіальних громад Одеського району

Дата: 22.10.2024 16:03
Кількість переглядів: 8

Фото без опису

Заступник начальника Одеської районної військової адміністрації Алла Вишнякова та начальник Служби у справах дітей Одеської РВА Людмила Островська провели онлайн-навчання для служб у справах дітей територіальних громад Одеського району на тему: "Що таке правочин та його застосування при вчиненні відчуження майна дітей".

Були розглянуті випадки, за яких батьки малолітніх дітей не мають права без дозволу органу опіки та піклування вчиняти такі правочини щодо їх майнових прав. Серед них - укладати договори, що підлягають нотаріальному посвідченню та (або) державній реєстрації, в тому числі договори щодо поділу або обміну житлового будинку, квартири; видавати письмові зобов'язання від імені дитини; відмовлятися від майнових прав дитини; здійснювати дарування від імені дитини; зобов'язуватися від її імені порукою.

Алла Вишнякова вкотре закцентувала увагу, що основним завданням органу опіки та піклування є захист майнових та житлових прав дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь