ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Оголошення про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради

Дата: 04.09.2024 14:40
Кількість переглядів: 49

Оголошення про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті

Чорноморської селищної ради

    Чорноморська селищна рада  відповідно до статті 11 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», постанови Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2023 року № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», рішення виконавчого комітету Чорноморської селищної ради від 30 серпня 2024 року № 86 «Про затвердження Положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради» повідомляє про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради.

 

Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради (далі – Рада) є консультативно-дорадчим органом при  виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради, який утворюється з метою реалізації політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.

Склад Ради утворюється у кількості не більше 30 осіб. Чисельність представників органу, при якому утворено Раду, становить не більше однієї третини осіб. Чисельність внутрішньо переміщених осіб становить не менше ніж 50 відсотків кількісного складу членів Ради.

До складу Ради входять внутрішньо переміщені особи, яким виповнилось 18 років, місцем фактичного проживання яких згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи є Чорноморська селищна територіальна громада, яка є адресою останнього задекларованого/зареєстрованого місця проживання внутрішньо переміщеної особи, на юрисдикцію якої поширюються повноваження виконавчого комітету Чорноморської селищної ради, в тому числі що є представниками суб’єктів господарювання, які в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності та активи.

Персональний склад Ради затверджується розпорядженням голови Чорноморської селищної ради з числа осіб, які відповідають вимогам до членів Ради та виявили бажання брати участь у діяльності Ради.

Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих до Чорноморської селищної ради внутрішньо переміщеними особами та представниками громадських об’єднань, благодійними організаціями документів в електронній та/або паперовій формі, а саме:

  • заяви у довільній формі, в якій зазначається про готовність працювати, а також інформація про входження до складу інших консультативно-дорадчих органів, відсутність конфлікту інтересів;

 

  • документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;

  • документа про освіту (за наявності);

  • мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

  • резюме із зазначенням контактного номера телефону та адреси електронної пошти кандидата (за наявності);

  • довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, сформованої засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання чи благодійної організації щодо включення до складу Ради свого представника з інформацією про діяльність організації щодо забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб і реалізації проектів у межах Чорноморської селищної територіальної громади.

Основними критеріями відбору кандидатів у члени Ради, які оцінює виконавчий комітет Чорноморської селищної ради, є бажання працювати на громадських засадах, активна участь у громадській діяльності, наявність особистих досягнень або реалізованих проектів у сфері захисту внутрішньо переміщених осіб, наявність конкретних пропозицій щодо особистого вкладу в реалізацію завдань Ради.

 

 

Документи внутрішньо переміщених осіб та представників громадських об’єднань, благодійними організаціями які відповідають вимогам до членів Ради та мають бажання брати участь у діяльності Ради, просимо надсилати в електронній формі на електронну адресу: chernomorskoe88@gmail.com , org@chr.gov.ua (тема листа: Кандидатура у члени Ради з питань ВПО) та в паперовому вигляді за адресою: – вул. Захисників України, буд. 19, с-ще Чорноморське (відділ соціального захисту Чорноморської селищної ради).

 

 

Пропозиції приймаються до 30 вересня 2024 року включно.

За додатковою інформацією просимо звертатися до відділу  соціального захисту Чорноморської селищної ради за тел. (048) 753-52-84.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь