ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Veselka TV - Громадське дитяче інтернет-телебачення і радіо за підтримки Український культурний фонд втілило проєкт «ДІМ: Дитяча Інклюзивна Медіастудія. Місце сили»

Дата: 22.08.2024 17:06
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

Veselka TV - Громадське дитяче інтернет-телебачення і радіо за підтримки Український культурний фонд втілило проєкт «ДІМ: Дитяча Інклюзивна Медіастудія. Місце сили», що має на меті допомогти дітям з інвалідністю та дітям, постраждалим від війни, соціально адаптуватися та інтегруватися в суспільство.

📺 Ініціатива об’єднала 120 учасників з різних куточків України, які спробували себе в ролі телеведучих, радіоведучих, блогерів, аніматорів. Маленькі українці долучилися до групових майстер-класів та індивідуальних занять з акторської, журналістської та сценарної майстерностей, ораторського мистецтва, блогінгу, взяли участь у креативних групових воркшопах з ART-творчості, операторської майстерності, анімації та психотренінгах.

Результатом проєкту стало створення шести різнопланових аудіовізуальних творів з перекладом на українську жестову мову. Докладніше 👉 https://ucf.in.ua/news/9082024

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь