ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

У Кропивницькому відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.

Дата: 22.08.2024 17:01
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

У Кропивницькому відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.

У режимі онлайн у заході взяли участь начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак та керівники громад Одеського району.

Володимир Зеленський зазначив, що зовсім скоро - початок навчального року для українських дітей і студентів, а також опалювальний сезон, до якого мають бути готовими всі українські громади, і зовсім скоро - новий політичний сезон у наших партнерів, а це – продовження перемовин із Євросоюзом щодо вступу України, бюджетні процеси в партнерів.

"Коло питань – і внутрішніх, і зовнішніх, – які прямо впливають на життя наших людей, наших громад і всієї нашої держави.

Звичайно, багато питань є і щодо фінансового забезпечення громад. Багато робиться на рівні держави. Але має бути ефективно використаний також ресурс, який є в самих громадах", - зазначив Президент України.

Ключовими темами для обговорення стали:

🔹 поточна ситуація в регіонах, найбільш постраждалих внаслідок російської агресії;

🔹 організаційна структура управління процесами європейської інтеграції на рівні регіональних органів виконавчої влади;

🔹 розширення можливостей реалізації проєктів альтернативної генерації електроенергії в територіальних громадах, інструментів державної підтримки проєктів розподіленої генерації для мешканців територіальних громад;

🔹 ефективне управління земельним ресурсами в територіальних громадах;

🔹 стан та перспективи проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення у територіальних громадах та наповнення дохідної частини місцевих бюджетів від інвентаризації земель.

@топові прихильники

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь