ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Шановні мешканці!

Дата: 24.07.2024 15:48
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Фото без опису

Ми знову стикаємося з прикрою ситуацією – на пішохідній та велодоріжці вздовж нашого містечка було виявлено поламані стовпи. На жаль, це вже не вперше, і кожного разу такі випадки викликають подив та розчарування. Вся ця інфраструктура створюється для комфорту та безпеки наших жителів, але, на жаль, її руйнують самі ж мешканці.

В чому сенс знищувати громадське майно, яким можна з задоволенням користуватися? Ці доріжки служать нам усім – і пішоходам, і велосипедистам, роблять наше містечко більш зручним та привабливим. Розуміння цього повинно бути у кожного з нас.

Працівники Чорноморського ЖКГ, звісно ж, знову все відновлять, але ситуація не може залишитися без уваги. Записи з камер спостереження були ретельно вивчені відповідними органами. Виявилось, що стовпи зламали діти. І це вже не вперше. Часто шкоду завдають діти, підлітки – випадково або навмисно. Таких випадків нажаль достатньо: це і замки в укриттях, і майно всередині укриттів, і на майданчиках, і біля фонтану, та інші місця.

Шановні батьки, будь ласка, частіше звертайте увагу на своїх дітей, їхні ігри та пояснюйте їм, як потрібно поводитися з громадським майном. І якщо вже трапилася така ситуація, то було б правильним відновити пошкодження або компенсувати збитки. Сподіваємось, що винні не лише відчують сором, але й усвідомлять цінність збереження спільного майна.

Закликаємо всіх бути відповідальними та поважати працю тих, хто створює комфортні умови для нашого життя. Збереження нашого спільного простору – це спільна справа кожного з нас.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь