A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПАМ'ЯТАЄМО…

Дата: 26.04.2024 14:19
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

Сьогодні ми відзначаємо 38-му річницю Чорнобильської трагедії. Ця подія стала однією з найбільших катастроф в історії людства, яка мала надзвичайні масштаби і наслідки. Нагадаємо, що вночі 26 квітня 1986 року в четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції стався вибух реактора, який призвів до викиду в атмосферу великої кількості радіоактивних матеріалів.

Ця трагедія нагадує нам про найстрашніші наслідки, які можуть виникнути внаслідок людської помилки. Ми не можемо забувати про Чорнобиль, адже це нагадує нам про ціну, яку ми платимо за недоліки у технологіях, недбалість та порушення безпеки.

Від імені Чорноморської селищної громади ми висловлюємо свої щирі співчуття родинам та близьким загиблих внаслідок цієї трагедії. Також висловлюємо щиру подяку всім рятувальникам, які ризикували своїми життями, щоб врятувати інших, та тим, хто прийшов на допомогу постраждалим.

Бажаємо всім, хто вижив у цій катастрофі, міцного здоров'я та сил у подоланні наслідків трагедії. Нехай ця дата нагадує нам про необхідність завжди пам'ятати уроки минулого, щоб ніколи не повторювати помилок. Нехай Чорнобиль стане для нас вічним нагадуванням про важливість безпеки, відповідальності та обережності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь