ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Сьогодні начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак взяв участь та виступив під час засідання сесії Одеської міської ради

Дата: 24.04.2024 17:01
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

🖋Сьогодні начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак взяв участь та виступив під час засідання сесії Одеської міської ради, розповів про участь в обласній робочій групі 🔎"Прозорість і підзвітність" та акцентував увагу керівництва Одеської міської громади та депутатів на важливості підтримки Збройних Сил України з місцевих бюджетів.

Очільник Одеського району висловив вдячність за те, що з бюджету громади запланована чимала сума для фінансування потреб військових.

🇺🇦 "Ситуація у країні складна. Ми всі маємо згуртуватися, щоб не допустити вторгнення ворога. Не можна зупинятись у питанні підтримки Збройних Сил України, я знаю, що всі ми можемо зробити разом набагато більше. Сподіваюсь на тісну взаємодію та співпрацю Одеської районної військової адміністрації та Одеської міської ради. Будемо робити все, щоб перемогти і вигнати ворога з нашої держави", - зазначив у своєму виступі Олександр Гринчак.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь