ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

НОРМИ ПОВЕДІНКИ

Дата: 22.04.2024 09:30
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Шановні жителі Чорноморської селищної громади сьогодні хочемо обговорити з вами важливу тему - тему взаємоповаги.

Сьогодні у соціальних мережах зовсім стерлися кордони. Часто виникає враження, що ми спілкуємося не з реальними людьми, а з аватарами, забуваючи про те, що кожен з нас має почуття і емоції. А в умовах постійного стресу, в якому ми всі зараз живемо, спілкування взагалі перетворилося на обмін негативом і образами.

Проте, саме зараз повинна зростати важливість дотримання норм ввічливості та взаємоповаги. Важливо пам'ятати про правила спілкування, навіть у віртуальному світі. Перш за все, потрібно поважати інших учасників мережі та уникати образливих коментарів, провокацій або критики. Кожен має право на власну думку та погляди, і це слід поважати.

Крім того, важливо дотримуватися правил етикету в мережі. Нецензурна лексика та розповсюдження непідтвердженої інформації можуть завдати шкоди іншим користувачам. Тому ми закликаємо всіх до обачності та обізнаності під час спілкування в мережі. Перед тим, як написати щось, згадайте, що по той бік екрану знаходиться така сама людина. Привітайте, аргументуйте свою думку чи запит. Ніколи не переходьте на особистості і таке інше.

Ми всі знаємо елементарні правила поведінки, але чомусь думаємо, що агресивне спілкування дасть більше результатів. Це не так. Агресія породжує лише агресію у відповідь.

Взаємоповага та ввічливість - це основні принципи будь-якого спілкування, навіть у віртуальному світі. Спільні зусилля кожного з нас допоможуть створити позитивне та дружелюбне співтовариство для нас і наших дітей. Давайте разом робити Черноморську селищну громаду кращим і приємнішим місцем для всіх!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь