A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Одеська районна військова адміністрація інформує

Дата: 16.04.2024 15:24
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

ТРАНСФОРМАЦІЯ ТА РОЗВИТОК✅️

Будь-який топ менеджер підтвердить, що саме з цих двох слів починаються якісні зміни та рух великих компаній вперед у той час, коли вони знаходяться у складних умовах та потребують креативних та рішучих дій.

Одеська районна військова адміністрація, звісно, не підприємство. Але саме зараз, коли Україна веде боротьбу за незалежність буде неправильно працювати у звичайному режимі мирного часу. Тому на великій нараді серед абсолютно всіх керівників підрозділів ОРВА були представлені розширені доповіді-презентації, які висвітлюють основні характеристики діяльності: якою була робота РВА до початку війни, як вона ведеться зараз, та що потрібно трансформувати, щоб відповідати викликам часу.

Під час війни особливо гостро стали питання соціального напрямку, а саме – соціальна підтримка внутрішньо переміщених осіб, сиріт, ветеранів та інвалідів, фінансування соціальних програм.

Це, без сумніву, головні питання. Окрему увагу приділили питанням екології. Сміттєзвалища та відповідне поводження з побутовими відходами, організація сортування сміття для подальшої переробки. Це важливий напрямок роботи, який вже сьогодні прямо впливає на майбутнє країни. І є вже певне розуміння, як вибудовувати стратегію розвитку.

Прогнозування можливих подій та створення алгоритмів дій у надзвичайних ситуаціях також були представлені у доповідях всіх департаментів РВА.

Одеська районна військова адміністрація є представником Держави у кожній місцевій раді, маленькому господарстві, сільгосппідприємстві, і тому ми чітко розуміємо, що наше основне завдання – швидко та ефективно представляти інтереси громадян перед державою.

Кожна доповідь викликала жваве обговорення, тому не всі доповіді вдалося вислухати. Ця нарада була першою. І цей процес буде постійним.

Ми трансформуємося та змінюємося!

Ми готові до комунікації з кожним.

Разом ми сила.

Разом до перемоги!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь