ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗАХИСТ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 08.04.2024 15:35
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

У Чорноморській селищній громаді відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якого були розглянуті три важливі питання.

Перше питання стосувалося призначення однією з наших мешканок піклувальником над неповнолітньою дитиною. Під час обговорення цього питання члени комісії прийшли до висновку, що призначення піклувальником повнолітню рідну сестру, відповідає найкращим інтересам дитини.

Друге питання стосувалося надання дозволу нашому мешканцю на вчинення правочину з нерухомим майном, а саме оформлення договору дарування квартири. Ця квартира є місцем проживання його малолітніх дітей.

Третє питання стосувалося аналізу стану роботи щодо насильства над дітьми, безпритульності, бездоглядності, бродяжництва, безвісного зникнення дітей, навмисних самоушкоджень та нещасних випадків з дітьми. Комісія провела аналіз стану за два місяці 2024 року на території Чорноморської селищної ради з метою попередження вчинення дітьми адміністративних та кримінальних правопорушень.

Робота у цьому напрямі ведеться службою з прав дітей щодня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь