ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА

Дата: 06.04.2024 15:30
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

Фахівці Міжнародного медичного корпусу здійснили перший візит до нашої громади, впроваджуючи важливу ініціативу з психологічної підтримки. Ця організація, що діє в Україні з 1999 року та постійно присутня на її території з 2014 року, відзначається своєю відданістю у наданні екстреної, первинної та психіатричної допомоги.

Відомі психологи цієї організації прибули учора, щоб співпрацювати зі спеціалістами Чорноморської селищної ради, Центру первинної медико-санітарної допомоги, Спортивної школи, Школи мистецтв та Будинку Культури. Під час проведення тренінгу були обговорені всі ключові аспекти психологічного здоров'я, зокрема, методи підтримки власного емоційного стану, стану близьких та колег. Учасники отримали інструменти та стратегії для ефективної саморегуляції, а також навчилися виявляти та надавати підтримку іншим у складних ситуаціях.

Це лише початок, оскільки заплановані ще чотири візити. Крім того, передбачено проведення роботи з дітьми громади (згідно з бажанням батьків) та тимчасово-переміщеними сім'ями.

Основна мета цієї ініціативи полягає в наданні підтримки у сфері психічного здоров'я та психосоціальної допомоги, спрямованій на підтримку та навчання стратегій подолання труднощів. Цей захід важливий для зміцнення психологічного благополуччя та підтримки громади у складних ситуаціях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь