ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Повідомлення про початок процедури громадського обговорення проекту рішення «Про добровільне об’єднання територіальних громад»

Дата: 21.01.2020 16:17
Кількість переглядів: 25

 

Повідомлення про початок процедури громадського обговорення

проекту рішення «Про добровільне об’єднання територіальних громад»

 

У зв’язку із затвердженням «21» січня 2020 р. спільною робочою групою Чорноморської селищної ради  та Новобілярської селищної ради  проектів рішень «Про добровільне об’єднання територіальних громад» щодо  добровільного об’єднання територіальної громади смт. Чорноморське та с.Гвардійське Чорноморської селищної ради Лиманського району  Одеської області з територіальною громадою смт. Нові Білярі та с.Григорівка, с.Булдинка, с.Білярі Новобілярської селищної ради Лиманського району Одеської області у Чорноморську селищну об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у селищі міського типу Чорноморське, відповідно до вимог Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Порядку проведення громадського обговорення з питань добровільного об’єднання територіальних громад, затвердженого рішенням Чорноморської селищної ради  від 11 липня 2016 р. №142-VII (зміни та доповнення згідно рішення Чорноморської селищної ради від 29 листопада 2019 р. №743-VII), Чорноморська селищна рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення проекту рішення «Про добровільне об’єднання територіальних громад» (проект рішення додається).

Період з «23» січня 2020 року по «26» січня 2020 року включно, у наступній формі:

  • збори у трудових колективах;
  • опитування громадян шляхом заповнення опитувальних листів.

Пропозиції, зауваження з питань обговорення приймаються  Чорноморською  селищною радою Лиманського району Одеської області (смт.Чорноморське вул. Гвардійська,19) та надсилаються на електронну пошту chernomorskoe88@gmail.com із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у період з «23» січня 2020 року по «26» січня 2020 року включно.

Пропозиції, зауваження до проекту рішення «Про добровільне об’єднання територіальних громад»  мають право подавати: члени громади, депутати селищної ради, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представники підприємств, установ та організацій, розташованих на території громади. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Відповідальна особа за організацію громадського обговорення – секретар Чорноморської селищної ради – Плешко Юлія Григорівна.

Дата оприлюднення 21.01.2020 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь