ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура") впевнено крокує Одеським районом

Дата: 01.04.2024 13:44
Кількість переглядів: 21

Фото без описуФото без опису

🇺🇦 Військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура") впевнено крокує Одеським районом.

Про це говорили сьогодні під час засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Одеській ОВА, у якій взяли участь заступник начальника Одеської районної військової адміністрації Алла Вишнякова та начальник управління соціально-гуманітарного розвитку РВА Віталій Лозов.

Під час наради було обговорено проведення у 20 громадах Одеського району шкільного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

У змаганнях беруть участь майже 1200 учнів у трьох вікових категоріях. Свою звитягу, мужність, спритність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність учасники Гри демонструють у таких видах: «Впоряд», «Смуга перешкод», «Стрільба», гра «Пластун» «Рятівник», «Відун», «Ватра», Таборування.

Гра проходить в очній формі (17 громад) та з використанням онлайн – платформ та дистанційних технологій (3 громади).

Підготовлено відповідний проєкт розпорядження начальника Одеської районної державної (військової) адміністрації «Про проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023-2024 навчальному році в Одеському районі».

Гра "Сокіл" ("Джура") впевнено крокує в Одеському районі. 02 березня 2024 року на базі громадської організації "Федерація легкої атлетики міста Чорноморська" утворено перший в Україні осередок напряму гри "Джура - Поліцейський" - курінь імені Дмитра Попова.

Одеською районною державною (військовою) адміністрацію надається всебічна допомога щодо розвитку гри в громадах, тому що національно-патріотичне, військово-патріотичне виховання дітей і молоді є потужним ресурсом у процесі виховання дітей та молоді Одещини, дієвою професійною та дружньою підтримкою у складний воєнний час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь