ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СИНЕРГІЯ ПІВДНЯ

Дата: 01.04.2024 09:51
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

28 та 29 березня у місті Одеса відбувся міжрегіональний форум ЦНАП “Синергія півдня”, організований за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Програми EGAP (Фонд Східна Європа), Одеської обласної державної (військової) адміністраціії, Херсонської обласної державної (військової) адміністрації та Миколаївської обласної державної (військової) адміністрації.

Чорноморську селищну громаду на зустрічі представляла начальник нашого Центру надання адміністративних послуг Ганна Шапочкіна.

Метою заходу була визначена підтримка розвитку мережі ЦНАП у період турбулентності, поширення позитивного досвіду й успішних практик створення нових ЦНАП, запровадження цифрових інструментів, а також налагодження співпраці та взаємодії між учасниками процесу надання адмінпослуг, забезпечення безперебійної роботи ЦНАП Одеської, Миколаївської та Херсонської областей в умовах воєнного часу.

Серед спікерів Форуму були Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій України Михайло Федоров, голова Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олег Кіпер, Директор Швейцарського бюро співробітництва Посольство Швейцарії в Україні Андреас Хубер, Президент Фонду Східна Європа Віктор Лях та інші.

Розібрали під час зустрічі найактуальніші питання:

✔️Подання інформаційного повідомлення про пошкоджене та знищене

нерухоме майно;

✔️ведення Реєстру пошкодженого та знищеного майна;

✔️перспективи та основні аспекти впровадження послуг державної реєстрації актів цивільного стану;

✔️цифровізація системи надання адміністративних послуг соціального характеру;

✔️Централізований банк даних з проблем інвалідності;

✔️забезпечення надання послуг у сфері соціального захисту ветеранів та членів їх родин на місцевому рівні. Впровадження «єдиного вікна» для ветеранів війни в ЦНАП;

✔️запровадження сервісних послуг МВС до надання через ЦНАП.

І так далі.

Чорноморська селищна громада висловлює подяку всім органіаторам та учасникам Форуму за нові знання та нові можливості. Віримо, що найближчим часом весь отриманий досвід буде впроваджено та застосовано на практиці.

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь