A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 22.03.2024 11:59
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Сьогодні відбулося чергове засідання Виконавчого комітету Чорноморської селищної ради, де було розглянуто широкий спектр питань, що стосуються життєдіяльності нашої громади. Рішення, прийняті на засіданні, мають важливе значення для поліпшення якості життя мешканців та розвитку наших населених пунктів.

Одним з ключових питань порядку денного було встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення с 01.04. 2024 рік, який не переглядався с 2021 року. Але з цього часу значно зросла вартість електроенергії, палива, мінімальна заробітна плата, та інші складові тарифу. Не приведення складової тарифу у відповідність може призвести до зниження якості надання послуг, невчасний розрахунок за воду, єлектроенергію та як результат відключення громади від постачання води. Це рішення в цілому спрямоване на забезпечення стабільної та якісної роботи життєво важливих обʼєктів для нашої громади.

Також було прийнято рішення про створення постійно діючої Комісії з питань виявлення та обліку відходів, власник яких не встановлений. Ця ініціатива спрямована на підтримку екологічного балансу та чистоти громади.

Додатково, було затверджено зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва, пов'язаного з поточним ремонтом споруд подвійного призначення та облаштуванням приміщень для укриття населення.

Інші пункти порядку денного включали в себе питання про зміни в складі комісій з питань дотримання законодавства про працю та розгляд заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення.

Окрім цього, було розглянуто питання про надання матеріальної допомоги населенню Чорноморської селищної громади, що є важливим кроком у підтримці та покращенні життєвих умов наших мешканців. Згідно з протоколом останнього засідання Координаційної ради нашим людям було виділено 78 000 грн.

Робота продовжується.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь