A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

БЕЗБАР'ЄРНІСТЬ. Подивилися на світ очами мами?

Дата: 22.03.2024 14:11
Кількість переглядів: 25

 

Коли жінка стає мамою – сприйняття світу навколо змінюється. І це не про гормони, а про бар’єри, які раніше просто не помічалися.

Мама пройде зайві кількасот метрів до супермаркету, де є автоматичні двері та зручний пологий пандус. А не штовхатиме коляску слизькими сходами магазина, хоч він і прямо у дворі.

Мама змінить улюблену кав’ярню та знайде нову. Таку, де є простора вбиральня або ж місце, щоб погодувати та переодягти немовля. І дитяча зона, щоб самій вдалося хоч тістечко спокійно з’їсти.

Мама завжди думає про безпеку. І у часи війни поведе дитину у той торговий чи розважальний центр, де є не просто сховище – а повноцінне укриття з максимально можливими зручностями.

Подивилися на світ очами мами? І це тільки один приклад, їх насправді безліч.

У пошуках постійних клієнтів бізнеси вкладаються в рекламу, а треба в безбар’єрність, бо це – краще за рекламу. Тому якщо ваш заклад потребує адаптації – знайдіть час і можливості. А якщо вже є чим пишатися – розкажіть про це! Так ви сприяєте створенню міста, зручного для всіх.

Зробити це дуже просто – заповнити чекліст «Місто без меж: заклади», створений експертами Безбар'єрність спільно з ЛУН Місто. Витратити на опитування кілька хвилин часу, обрати варіанти відповідей та за бажанням залишити особистий коментар – і вже незабаром ця інформація з’явиться на загальноукраїнській онлайн-мапі https://bit.ly/48xMo5Z

Стати амбасадором безбар’єрності та заповнити чекліст можна тут https://misto.lun.ua/checklist-place

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь