A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СВЯТКОВІ ЗАХОДИ

Дата: 08.03.2024 19:29
Кількість переглядів: 16

Фото без опису

В Черноморскій селищній громаді відбулися святкові заходи до Міжнародного жіночого дня 8 березня. Творчі колективи Дому Культури та Клубу влаштували заходи, що порадували глядачів яскравими виступами та залишили незабутні враження.

У святковій атмосфері пройшли й привітання жінок-воїнів. Наші захисниці отримали приємні сюрпризи та квіти. Зі свого боку, військова частина віддячила представникам громади за їхній внесок та підтримку, вручивши подяки спеціалісту відділу освіти, культури та спорту - Анні Барон, депутату та керівнику Гвардійського будинку культури Вікторії Шляхті, секретарю ради Юлії Плешко та заступнику голови Ларисі Биковій. Ми вдячні за довіру та оцінку.

Проте і цим святкування не обмежилося. Голова Одеської районної державної адміністрації Олександр Гринчак особисто відзначив двох співробітниць Чорноморської селищної ради, наділивши їх почесною грамотою. Вітаємо із заслуженою нагородою спеціаліста фінансового відділу Мирославу Грабову та спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Валентину Миколюк.

Ми висловлюємо вдячність усім учасникам заходів, дітям, які так намагалися порадувати любих жінок, батьків, які їх підтримували та, звичайно ж, низький уклін нашим воїнам ЗСУ за можливість мати такі свята. Дякуємо за цей прекрасний день, який ми провели разом, та бажаємо всім жінкам громади отримати найтепліші привітання від своїх рідних.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь