ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Село Гвардейське окутало атмосферою пам'яті та вшанування, коли в клубі та бібліотеці відбулися важливі заходи, присвячені Дню пам'яті героїв Небесної сотні.

Дата: 20.02.2024 19:01
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Село Гвардейське окутало атмосферою пам'яті та вшанування, коли в клубі та бібліотеці відбулися важливі заходи, присвячені Дню пам'яті героїв Небесної сотні. Діти перенесли себе у ті дні великих випробувань, доторкнулися до страшних подій минулого, відтворили історичні факти та вшанували героїв хвилиною мовчання.

У бібліотеці розгорнулася величезна тематична виставка, яка була сповнена документів, фотографій та книжкових експозицій, що відображали події кровавої зими 2014 року та подвиг героїв Майдану. Кожен експонат вигукав історію, промовляв про відвагу та жертовність тих, хто встояв за волю та гідність.

Ці моменти спільної пам'яті та вшанування допомагають не лише зберегти історію, а й перейняти важливі життєві уроки, які нам передали герої Небесної сотні. Нехай їхні вчинки завжди будуть нагадувати нам про цінність свободи та потребу відстоювати її кожного дня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь