A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ТАНЕЦЬ У МОРЯ

Дата: 19.02.2024 17:51
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

Яскра подія відбулася днями у місті Одеса – Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Танець у моря". Цей захід був наповнений енергією, талантом та танцювальним мистецтвом протягом усього дня. Учасники цього заходу з різних куточків регіону зібралися, щоб продемонструвати свої вміння та неповторні танцювальні композиції.

Однією з найяскравіших команд, яка привернула увагу глядачів своїм витонченим індійським танцем, був наш колектив "Індіра". Ці талановиті артисти відобразили красу та грацію індійського танцю через свої виступи. У складі команди виступали Токар Вікторія, Бурдейна Анастасія та Грабова Анастасія. Їх танець був справжнім експресивним шедевром, що зачаровував глядачів своєю грацією та емоційністю.

Неабияким досягненням для колективу "Індіра" стало те, що їх виступ був відзначений лауреатом ІІ ступеня у двох номінаціях. Це був результат наполегливої роботи, таланту та величезного запалу до танцю, який вони вкладали у кожен рух, кожну ноту музики. І все це стало можливим завдяки самовідданій роботі художнього керівника колективу Тетяни Карпач.

Вітаємо колектив "Індіра" з заслуженим визнанням та бажаємо їм подальших успіхів та нових творчих досягнень у майбутньому!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь