ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Популяризуємо спорт і здоровий спосіб життя в Одеському районі Одеської області

Дата: 26.12.2023 12:07
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Популяризуємо спорт і здоровий спосіб життя в Одеському районі Одеської області💪

Рік закінчується, а спортивне життя в районі вирує. Цими вихідними в Одесі проходив відкритий турнір з грепплінгу та панкратіону, до якого долучились завзяті маленькі та юні спортсмени 2008-2017 років народження.

Начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак відвідав захід та побажав усім учасникам змагань невичерпної сили, великих перемог та мирного неба в Україні.

Очільник Одеського району вручив почесну грамоту віце-Президенту бойового самбо України, засновнику спортивного клубу "Добро" Віталію Блюміну, також призовий сертифікат від Одеської РВА отримав Іван Малін, майстер спорту України міжнародного класу за перемогу у Всесвітніх іграх єдиноборств з грепплінгу у 2023 році у ваговій категорії до 100 кг.

Проведенням змагань відбулось за сприяння Одеською районної військової адміністрації та Одеської обласної федерації панкратіону та грепплінгу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь