ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

НЕВИГАДАНА ІСТОРІЯ

Дата: 19.12.2023 08:48
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Цими вихідними у Чорноморському Будинку культури в урочистій обстановці відкрилася фотовиставка "З любов'ю в серці", і пройшла презентація фотокниги Анжели Білодід "Не вигадана історія. Мій маріупольський щоденник."

Це історія про жінку, якій вдалось винести весь тягар перших тижнів війни. Про місто, яке довгі місяці героїчно захищалося від ворожих атак. Про людей, які пам'ятають своє рідне місто квітучим та хочуть, щоб його запам'ятала таким вся Україна.

Анжелі Білодід вдалося виїхати з Маріуполя 16 березня 2022 року. І сьогодні за допомогою записів у своїх щоденниках та фотографій, які вдалося зберегти, вона ділиться хронікою тих подій. Публікація книги стала можлива завдяки підтримці Андрія Крупника - аналітика Асоціації сприяння самоорганізації населення, директора Одеського інституту соціальних технологій, доцента ОРІГУ НАДУ за президента України, регіонального координатора експертної мережі UPLAN.

У Чорноморській селищній громаді побачити виставку та книгу можна до 19 грудня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь