ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

РІШЕННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 11.12.2023 13:15
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Голова Чорноморської селищної ради Сергій Удалов скликав чергове засідання Виконавчого комітету для вирішення нагальних питань громади.

Насамперед члени Виконкому затвердили протокол засідання Координаційної ради з питань надання матеріальної допомоги населенню, згідно з яким нашим мешканцям виділено 110 500 грн. Люди отримали підтримку на лікування, до Дня захисників та захисниць України та до Міжнародного Дня людей з обмеженими можливостями.

Було затверджено і протокол про виділення допомоги людям на ремонт пошкоджених внаслідок ракетного удару вікон та дверей. Крім цього, було погоджено кошторис на заміну вікон та дверей.

Не обійшлося і без питань забезпечення безпеки населення. Члени виконавчого комітету ухвалили рішення провести дообладнання системи вентиляції у підвальному приміщенні Чорноморського ліцею;

Також на засіданні було оновлено склад Комісії з розгляду питань, пов'язаних із компенсацією витрат на безоплатне тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб та Комісії з розгляду питань надання грошової компенсації на придбання житла.

Як і належить напередодні Нового року, члени Виконкому розглянули та затвердили цільові програми та проект бюджету на 2024 рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь