ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ВІТАЄМО НАШИХ КОЛЕГ!

Дата: 08.12.2023 14:02
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

У ці святкові дні хочемо привітати наших колег, які були відзначені особливою увагою та отримали заслужені нагороди від Одеської районної військової адміністрації.

За зразкове виконання військового обов'язку, вірність присязі, старанність та розумну ініціативу, вагомий особистий внесок у боротьбу за свободу, незалежність та територіальну цілісність України під час збройної агресії російської федерації та з нагоди святкування Дня Збройних сил України Почесною відзнакою нагороджені наші чоловіки-депутати, які встали на захист Батьківщини:

👏 Сафронов Ігор Олександрович;

👏Швидкий Денис Володимирович;

👏 Коломін Олександр В'ячеславович.

А також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків у період воєнного стану, вагомий особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою нагороджені:

👏 спеціаліст Відділу містобудування, архітектури, просторового планування, охорони навколишнього середовища та комунальної власності Вадим Чуваєв;

👏 спеціаліст І категорії Відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Черних Тетяна Віталіївна;

👏 інспектор Відділу військового обліку, взаємодії з правоохоронними органами, НС, цивільного захисту та оборонної роботи Хомишин Сергій Анатолійович.

Вітаємо наших колег із нагородженням. Це гідна оцінка вашої багаторічної старанної праці. І звичайно ж вітаємо всіх депутатів, членів Виконавчого комітету та працівників Чорноморської селищної ради із професійним святом. Пишаємося кожним із вас. Нехай ваші знання, досвід та професіоналізм ще багато років служать на благо нашої громади та всієї країни🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь