ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПИТАННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

Дата: 07.12.2023 16:30
Кількість переглядів: 40

Фото без описуФото без опису

Кожне засідання сесії Чорноморської селищної ради присвячене забезпеченню стабільної життєдіяльності нашої громади. Остання зустріч не стала винятком.

Депутатами було встановлено норми витрат палива на засоби резервного живлення. Останні події, пов'язані, з негодою показали, що генератори виправдовують виділені на них кошти.

Також ухвалено рішення про створення на території громади 15 пунктів обігріву на випадок падіння температури або тривалого вимкнення світла. Чорноморському ЖКГ та відділу цивільного захисту та НС доручено здійснити закупівлю та укомплектувати всі приміщення необхідним інвентарем: генераторами, «буржуйками», запасами ПММ, твердим паливом, засобами для надання першої медичної допомоги, водою, їжею та засобами зв'язку.

Крім того, створено Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, визначено відповідальних осіб та розроблено план дій.

Як завжди, багато уваги було приділено питанням фінансової підтримки наших захисників. На цьому засіданні сесії на потреби військових із місцевого бюджету виділено 4 150 000 грн. Кошти розподілені між трьома військовими частинами на придбання будівельних матеріалів та на закупівлю безпілотних літаючих апаратів (квадрокоптерів).

На цьому бюджетні питання не закінчились. Присутні проголосували за надання 200 000 грн. на ремонт приміщення у Чорноморському ліцеї. Там буде розміщено ресурсну кімнату, призначену для проведення групових психолого-педагогічних занять.

На порядку денному сесії було кілька технічних питань:

✔️Визначено норми витрат палива для шкільного автобуса ЕТАЛОН;

✔️ Продовжено терміни дії договорів оренди земельних ділянок на території громади;

✔️ Внесено зміни до положення про структурні підрозділи Чорноморської селищної ради та до місцевої цільової Програми «Питна вода»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь