ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПРО ПРАВА ДІТЕЙ

Дата: 04.12.2023 18:16
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

Якщо дорослі самі відповідають за свої вчинки і найчастіше спроможні самі собі допомогти, то діти - це категорія громадян, яка потребує особливої ​​турботи. Саме тому у Чорноморській селищній раді є служба у справах дітей, яка веде безперервну роботу щодо виявлення насильства над дітьми чи самими дітьми, відстежує випадки бродяжництва чи недоглянутості, адміністративних чи кримінальних порушень тощо.

Голова служби Олег Тіора регулярно звітує про виконану роботу перед Комісією з питань захисту прав дітей, до якої входять шановні представники нашої громади: вчителі, лікарі, соціальні працівники, директори шкіл. Також члени Комісії можуть підтримати чи не підтримати ухвалені службою рішення.

На останньому засіданні, вислухавши вагомі аргументи, присутніми було підтримано рішення про позбавлення батьківських прав одну з наших мешканок стосовно її неповнолітньої дочки. Причиною став той факт, що мати не живе з дитиною і не цікавиться її долею.

Крім того, на засіданні було затверджено індивідуальний план соціального захисту для 13-річного хлопчика, який залишився без батьківського піклування. Згідно зі звітом проведеного розслідування, мати дитини померла, а батько не виконує своїх батьківських обов'язків.

Дякуємо службі у справах дітей за плідну роботу та швидке реагування на всі випадки порушення прав наших маленьких громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь