ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

БЕЗПЕЧНА ГРОМАДА

Дата: 04.12.2023 18:13
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

Педагоги Чорноморського ліцею взяли участь у проекті "Безпечна громада", головна мета якого - формування в учасників освітнього процесу навичок створення безпечного середовища під час війни.

Педагог-організатор Гладкова Марія, соціальний педагог Павлюк Іванна, вчитель англійської мови Тарабанчук Олена та завуч з виховної роботи Кібачова Оксана протягом двох місяців проходили навчання з опорою на міжнародний досвід.

Здобувши нові знання педагоги поспішили поділитися ними зі своїми колегами, адже навчальні заклади завжди були, є та залишаться серцевиною організації соціально-психологічної та педагогічної роботи із дітьми та їх батьками. Для цього у стінах Чорноморського ліцею було організовано тренінг "Як побачити тривожні індикатори психологічної травмованості дитини і надати їй підтримку".

Учасники тенінгу розібрали усі травматичні та стресові чинники, які впливають на дитину в період війни, обговорили вікові особливості сприйняття дітьми різних подій та розробили алгоритм дій при наданні психологічної допомоги тим дітям, які її потребують.

Дякуємо учасникам за активність та командну взаємодію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь