ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Нещодавно спеціалісти Агенції регіонального розвитку Одеської області провели робочу зустріч з головою Чорноморської селищної територіальної громади Удаловим Сергієм Анатолійовичем та представниками місцевого самоврядування

Дата: 20.11.2023 20:48
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

📩Нещодавно спеціалісти Агенції регіонального розвитку Одеської області провели робочу зустріч з головою Чорноморської селищної територіальної громади Удаловим Сергієм Анатолійовичем та представниками місцевого самоврядування. Мета зустрічі полягала в обговоренні напрямків розвитку, виокремлення інвестиційно-привабливих ділянок та наявних інвестиційних проєктів задля розробки якісного плану і стратегії розвитку Чорноморської селищної територіальної громади, до яких долучені фахівці Агенції.

📤В результаті зустрічі обговорені такі питання, як інфраструктурний розвиток, економічний зріст, розвиток підприємництва, транспортні та комунікаційні ініціативи та подальші кроки щодо розробки стратегічного документа Чорноморської селищної територіальної громади.

🖇Зроблено висновок, що робота над стратегією повинна бути прозорою, професійною та ґрунтуватися на спільній кооперації із залученням як представників місцевої влади, експертів, депутатів, бізнесу так і громадськості.

✒️Команда Агенції та керівний склад Чорноморської селищної територіальної громади домовилися про наступну зустріч та подальшу роботу над стратегічними документами. Дякуємо за плідну співпрацю та прозорість діалогу задля розвитку громади та регіону!

💪Працюємо з територіальними громадами Одещини по актуалізації стратегії їх розвитку!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь