ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПОГОВОРИМО ПРО КОМУНАЛЬНІ БОРГИ

Дата: 17.11.2023 17:09
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Шановні жителі Чорноморської селищної громади, ви вже знаєте, що цієї неділі запуститься наша котельня і почнуть подавати тепло до ваших будинків. Кожен опалювальний сезон потребує величезного людського та фінансового ресурсу. У теплу пору року співробітниками ЖКГ проводяться профілактичні та підготовчі роботи, в холодну – ведеться щоденний контроль та усунення несправностей. Усі ці послуги оплачуються. Крім того, ціна на газ, воду, електрику не стоїть на місці і стає більше з кожним роком. Ще 3 роки тому Чорноморська селищна рада зафіксувала тарифи для населення і весь цей час перекриває різницю у ціні за рахунок місцевого бюджету. Це було зроблено для того, щоб людям було легше сплачувати рахунки. Але дива не сталося. Багато наших жителів продовжують зловживати ситуацією, що склалася, і збільшувати загальний борг громади. На сьогоднішній день заборгованість за спожите населенням тепло становить 1 894 223,43 грн.

Ще гірша ситуація з оплатою рахунків за управління багатоквартирними будинками та прибудинковою територією. Борг зріс уже до 3 167 948, 99 грн.

Вивіз сміття, обслуговування ліфтів, електроенергія, водопостачання та водовідведення – скрізь катастрофічні показники. Загальна заборгованість із комунальних платежів вже наближається до позначки 6,5 млн. грн.

Ми можемо багато говорити, що зараз складні часи. І це так. Але при цьому велика частина населення справно платить за своїми рахунками, а хтось продовжує вважати, що він розумніший за інших.

Вкотре звертаємось до всіх боржників з переконливим проханням не доводити ситуацію до того моменту, коли ви нічого не зможете виправити. Не можете погасити борг відразу, почніть з малого, але робіть це щомісяця. Віримо у вашу усвідомленість та порядність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь