ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

3 листопада 2023 року начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак взяв участь у робочій нараді голів місцевих загальних судів Одеського району Одеської області, що проходила у Територіальному управлінні Державної судової ад

Дата: 06.11.2023 19:56
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

👥 3 листопада 2023 року начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак взяв участь у робочій нараді голів місцевих загальних судів Одеського району Одеської області, що проходила у Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Одеській області.

✒️На спільній нараді обговорювались питання взаємодії судової та виконавчої гілок влади, проблемні питання, що можуть виникнути під час забезпечення сталого функціонування роботи судових установ в зимовий період, та інші питання, що виникають в діяльності судів під час воєнного стану.

✒️В ході зустрічі, окрім іншого, начальник Територіального управління ДСА Тарас Лукаш зазначив, що судді Одеського регіону надають значну підтримку Збройним силам України, яка протягом 2022 – 2023 щонайменше склала 19 млн. гривень.

🖋Очільник Одеського району Олександр Гринчак наголосив, що спільні дії виконавчої та судової влад мають на меті підвищення ефективності у боротьбі з корупцією та утвердження довіри до держави в особі органів та осіб, які здійснюють владні повноваження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь