ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПОТОЧНІ ЗАВДАННЯ

Дата: 01.11.2023 13:13
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

На ювілейну 50 сесію зібралися депутати Чорноморської селищної ради. Після створення лічильної комісії присутні розпочали роботу.

Насамперед було затверджено протокол про результати електронного аукціону, лотом у якому виступала частина нерухомого майна по вулиці Миру 6 у селі Гвардійське. Аукціон, як і належить згідно із законом, проводився на електронному майданчику «Е-ТЕНДЕР». За результатами аукціону приміщення загальною площею 28,1 кв. м. передано в оренду нашому підприємцю.

Також на засіданні було внесено зміни до місцевої цільової програми соціальної підтримки населення нашої громади. Зокрема збільшено статтю витрат на лікування.

Не залишилося поза увагою і питання обладнання сховищ. Робота у цьому напрямі ведеться безперервно. Цього разу рішенням сесії було направлено кошти на встановлення електронних замків на вхідні двері у підвальних приміщеннях багатоквартирних житлових будинків № 43,44,45,40,37,33,46 на вулиці Гвардійська.

Крім того, зовсім скоро, як і в Чорноморському ліцеї, в Гвардійській гімназії з'явиться система відеоспостереження. Депутатами було виділено гроші на її встановлення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь