A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом був започаткований Європейський День боротьби з торгівлею людьми як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо явища торгівлі людьми, особливо жінками і дітьми, небайдужості громадськ

Дата: 23.10.2023 11:48
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом був започаткований Європейський День боротьби з торгівлею людьми як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо явища торгівлі людьми, особливо жінками і дітьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

Проблема торгівлі людьми особливо загострилася під час повномасштабного вторгнення рф на територію України. Жінки та діти, які змушені покинути Україну, стикаються з ризиками торгівлі людьми. Водночас і чоловіки, які залишаються всередині країни, також можуть стати здобиччю торговців людьми.

Торгівля людьми може набувати безліч різних ганебних форм. Однією з яких є трудове рабство - грубе порушенням прав людини і прав працівника. Свобода від примусової праці – одне з основних трудових прав, яке інспектори праці заохочують та захищають.

Наразі вже понад 1 млн 360 тис. вимушених переселенців особисто поінформовані інспекторами Держпраці про запобіжні дії для зниження ризиків потрапляння у трудове рабство. На вокзалах, прикордонних пунктах пропуску та місцях скупчення біженців розміщено понад 1,2 тис. плакатів, розповсюджено 177 тис. буклетів. У соцмережах розміщено 8 тис. інформаційних повідомлень, понад 1,5 тис. – на вебсайтах, 166 – у ЗМІ.

Якщо ви або ваші близькі та знайомі

постраждали від торгівлі людьми звертайтесь:

1547- Гаряча лінія з протидії торгівлі людьми;

527 - Національна Гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми;

112 - Служба екстреної допомоги в ЄС;

102 - Поліція.

 

Міністерство соціальної політики України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь