ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

З ДНЕМ РЯТІВНИКА!

Дата: 17.09.2023 16:16
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Сьогодні Україна відзначає День рятівника. Цей день набув особливого значення під час війни. Адже співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій щодня змушені ліквідувати наслідки «прильотів» та рятувати мирних жителів, які стають жертвами агресії рф.

Дорогі рятувальники, ваша праця – це справжній подвиг, який заслуговує на повагу та вдячність. Зіштовхуючись день у день із бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте у собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів.

Від щирого серця вітаємо вас з вашим професійним святом! Дякуємо за вашу неоціненну працю, відвагу, мужність і неймовірну турботу про людей. Ви - справжні герої. Нехай у житті кожного з вас буде більше спокійних годин. Бажаємо міцного здоров'я, бадьорості духу, благополуччя та великого сімейного щастя! Нехай у наш нелегкий час Вас завжди супроводжує прагнення допомогти тим, хто найбільше потребує вашої допомоги. Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь