ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ДЕНЬ ЗНАНЬ

Дата: 01.09.2023 16:15
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

1 вересня завжди було особливою подією, але важливість сьогоднішнього дня важко переоцінити. Адже сьогодні ми святкуємо не лише День Знань, а й повернення наших дітей до стін рідної школи після тривалої перерви. Незважаючи на всю складність ситуації, ми змогли створити необхідні умови, щоб забезпечити безпечний освітній процес. У навчальних закладах обладнано укриття, з учителями проведено інструктаж щодо поведінки під час повітряної тривоги.

Звичайно ж, з моменту останньої лінійки багато що змінилося, але є те, що залишається незмінним у будь-який час – це щирі емоції учнів та їхніх батьків. І у Чорноморському ліцеї і у Гвардійській гімназії День знань пройшов в урочистій обстановці. Винесення державного прапора, звучання національного гімну, перший дзвінок. Діти у гарному вбранні дарували квіти своїм вчителям. Одинадцятикласники вели до школи першокласників. Тремтіння і хвилювання відчував кожен присутній.

Голова Чорноморської селищної ради Сергій Удалов привітав дітей та освітян з початком цього важливого навчального року та вручив першокласникам корисні подарунки, приготовлені селищною радою та фондом UNICEF.

Цього дня ми дякуємо та вітаємо педагогів, які гідно пройшли досвід дистанційного навчання та сьогодні з новими силами зайшли до своїх класів. Нехай цей рік принесе лише позитивні емоції.

Щиро вітаємо наших дорогих дітей! Бажаємо, щоб цей рік відкрив для вас нові межі до успіху. Навчайтеся легко, підкорюйте намічені вершини, не сумнівайтеся в собі і поповнюйте свою скарбничку гідними перемогами. Бажаємо гарних оцінок, цікавих уроків та яскравих днів у новому навчальному році!

З ДНЕМ ЗНАНЬ📚



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь