ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ДОПОМОГА ВІЙСЬКОВИМ, КОМПЕНСАЦІЯ ЗА ЗБИТКИ ТА ТАРИФИ НА ТЕПЛО

Дата: 21.08.2023 11:58
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Останнє засідання Виконавчого комітету Чорноморської селищної ради видалося дуже насиченим та ефективним. Було ухвалено низку рішень щодо виділення допомоги нашим захисникам. ЖКГ доручено закупити та передати військовим частинам необхідні їм будівельні матеріали на суму понад 100 тис. грн.

Також члени Виконкому розглянули кілька рішень Комісії з питань виділення компенсації за пошкоджене внаслідок агресії росії нерухоме майно. Присутні вивчили питання та погодилися зі зробленими Комісією висновками.

Одним з головних питань порядку денного стало встановлення тарифу на теплову енергію, на виробництво теплової енергії ТОВ «Теплоеконом» на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного або місцевого бюджету. Тариф встановлений на рівні 90% від середньозваженого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу та становить 2089,99 грн/Гкал (без ПДВ).

Окрім іншого, члени Виконкому проголосували за продовження договору оренди з одним із підприємців нашої громади. А також ухвалили рішення про передачу на потреби дитячого садка «Сонечко» 40 літрів бензину та 200 літрів дизельного палива.

Усі рішення будуть реалізовані найближчим часом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь