ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СЕСІЙНЕ ЗАСІДАННЯ

Дата: 16.08.2023 15:08
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Про допомогу військовим, безпеку дітей та волонтерський рух говорили на останньому засіданні Сесії Чорноморської селищної ради.

Було ухвалено рішення про виділення субвенцій з місцевого бюджету обласному бюджету у розмірі 11 400 000 гривень для здійснення централізованого забезпечення необхідної матеріально-технічної бази, військовим обладнанням та технікою для ЗСУ.

Також нашому добровільному формуванню цивільного захисту було передано тактичну футболку та термостійкі підшоломники. Ці речі необхідні для укомплектування протипожежного обладнання.

Безпека мешканців нашої громади залишається пріоритетним завданням, тому на засіданні було розглянуто низку важливих питань.

Зокрема виділено кошти:

✔️на закупівлю резервного генератора;

✔️на встановлення електронних замків на вхідні двері у підвальному приміщенні (сховищі) Чорноморського ліцею;

✔️на придбання та встановлення системи відеоспостереження у Чорноморському ліцеї;

✔️ на проведення робіт пов'язаних із забезпеченням інтернетом класів Чорноморського ліцею;

✔️на встановлення та обслуговування тривожних кнопок у наших закладах освіти.

Одним із ключових рішень стало затвердження місцевої Цільової програми сприяння розвитку волонтерської діяльності на території Чорноморської селищної громади на 2023-2025 роки. Узгоджено заходи, які необхідно вжити для реалізації програми. Зокрема, виділення приміщення для «Волонтерського хабу» та гуманітарного складу, проведення інформаційної роботи серед населення, сприяння у проведенні тематичних навчань тощо.

Також депутати затвердили місцеву цільову програму підтримки індивідуального житлового будівництва у селі «Власний дім» на 2024-2026 роки. Програма передбачає видачу пільгових кредитів приватним забудовникам на придбання житла або його будівництво, ремонт чи спорудження інженерних мереж для підключення до існуючих комунікацій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь