A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці  

Дата: 10.08.2023 14:09
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Запрошуємо на вебінар "Актуальні питання охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту для закладів освіти", який відбудеться 11 серпня о 09:00.

Спікери заходу:

Вʼячеслав ТАРАЩЕНКО - начальник гірничорятувального відділення групи гірничорятувальних робіт ЧСРР СДПРЗ ГУ ДСНС України у м. Києві; капітан служби цивільного захисту;

Василь БЄЛЯЄВ - заступник начальника управління- начальник відділу з питань безпеки праці Південного міжрегіонального управління Держпраці

Важливі аспекти охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту є невід'ємною частиною забезпечення безпеки та комфорту в освітніх закладах. З урахуванням постійних змін у законодавстві та нормативних актах, дотримання найвищих стандартів безпеки стає надзвичайно важливим завданням для керівників, вчителів та інших працівників освітніх установ.

На вебінарі ми обговорюватимемо питання

Охорона праці в освітньому середовищі: Визначення ризиків та заходи з їх запобігання. Права та обов'язки працівників та роботодавців.

Пожежна безпека: Профілактика пожеж, планування евакуації, використання засобів пожежогасіння. Як забезпечити безпеку у разі виникнення пожежі.

Цивільний захист: Основні принципи організації цивільного захисту в освітньому закладі. Дії під час надзвичайних ситуацій.

До зустрічі!

 Посилання: https://www.facebook.com/events/307590918496871/?ref=newsfeed&


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь