ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СПОРТИВНІ НОВИНИ

Дата: 08.08.2023 17:32
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Спортивне життя у Чорноморській селищній громаді завжди дуже активне. Тренування, змагання, турніри та чемпіонати – усім цим наповнені будні наших спортсменів.

Поділимося лише останніми новинами:

🥊У рамках підготовки до чемпіонату Одеської області наші боксери взяли участь у відкритому рингу, що відбувся у боксерському клубі "Застава".

Вітаємо тренера Бойко Вадима Валентиновича та наших спортсменів – Федорак Артема, Мойсеєнко Анатолія, Юрина Віталія та Данилко Данила з відмінними результатами.

🏐Закінчився Відкритий літній чемпіонат з волейболу "ЛІГА РЕНЕСАНС 2023 – з Україною в серці", в якому команда СК «Чорноморський» брала активну участь. У всіх змаганнях наші дівчата демонстрували високий професіоналізм та витримку. Серед 11 команд із різних громад наші спортсменки посіли почесне ІV місце. Дякуємо тренеру Бородаєнко Євгену Миколайовичу за підготовку та віру в наших дітей.

Гідний результат у спорті - це не щасливий випадок, не фарт і не везіння. Це завжди результат колосальної роботи, віри у власні сили і величезного бажання перемогти. Ми бажаємо нашим дітям, щоб щоденні тренування приносили радість, віра в себе рятувала у хвилини розпачу, а нагородою за працю завжди була заслужена перемога!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь