ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

НА ЗВ'ЯЗКУ З ПРЕЗИДЕНТОМ

Дата: 02.08.2023 15:28
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Голова Чорноморської селищної ради Сергій Удалов взяв участь у Конгресі місцевої та регіональної влади, який скликав Президент України Володимир Зеленський. Говорили здебільшого про безпеку та підготовку до зими.

Зазначимо ключові питання:

1️⃣ Опалювальний сезон 2023/2024 року. За словами Начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпери, ми рухаємося у графіку і на сьогоднішній день наша область готова до опалювального сезону вже на 60%. Однак основним завданням, як і раніше, залишається забезпечення безперебійної роботи критичної інфраструктури в осінньо-зимовий період. І тому розглядаються всі варіанти фізичного захисту об'єктів. Крім того, ведеться робота з підготовки альтернативних джерел електроенергії.

2️⃣ Виконання державного та місцевих бюджетів у 1-му півріччі 2023 року. Використання коштів у умовах воєнного стану потребує особливого підходу. На думку Начальника Одеської районної військової адміністрації Юрія Крука, успіх реалізації всіх програм залежить від ефективної взаємодії району з кожною конкретною громадою.

3️⃣ Зовнішня політика. Президент України Володимир Зеленський зазначив, що всі виклики та завдання, які стоять сьогодні перед нашою державою, є спільними та мають вирішуватись на всіх рівнях.

Не залишилося поза увагою і питання підтримки Збройних Сил України, яке на сьогоднішній день є пріоритетним на всіх.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь