ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

Шановні земляки, мешканці Одеського району!

Дата: 28.07.2023 13:42
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Надзвичайно символічно, що саме у День Хрещення Київської Русі ми відзначаємо День Української Державності і вкотре утверджуємо, що українське державотворення має тисячолітню історію і сягає в глибину віків.

Сьогодні наші серця одночасно сповнені смутком через страшну війну і гордості від усвідомлення титанічного подвигу славних синів і доньок нашої держави, Збройних сил України, які відважно боронять щасливе майбутнє нашої величної нації. Ми платимо надзвичайно високу ціну за нашу державність. За право жити. За право бути українцями.

І у цей непростий час ми довели усьому світові, що Україна – це не просто територія, а могутня держава з багатою історією, надзвичайно багатогранною культурою, невимовної краси природою, а головне – з дивовижними самобутніми людьми. Ми загартувалися всупереч всьому, зміцніли духовно, зросли інтелектуально. Ми вільні, сильні і незламні!

В цей день бажаю всім нам стійкості, міцності духу, миру та добробуту. Переконаний, що ми переможемо, захистимо нашу свободу та нашу державність, розбудуємо нашу неньку-Україну, яка буде розквітати величною і незалежною країною!

Разом до Перемоги!🇺🇦

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь