ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ОГОЛОШЕННЯ про створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради та формування її персонального складу.

Дата: 13.07.2023 10:09
Кількість переглядів: 232

Відповідно до Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2023 № 364 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування» оголошується про створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради та формування її персонального складу.

Координаційна рада з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради (далі – Координаційна рада) є постійно діючим консультативно-дорадчим органом, утвореним з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприянні координації діяльності суб’єктів відносин у зазначеній сфері на території Чорноморської селищної територіальної громади.

До складу координаційної ради може бути делеговано не більш як по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства, у тому числі громадського об’єднання ветеранів війни та місцевого медіа.

Строк повноважень складу координаційної ради становить два роки.

Члени координаційної ради беруть участь у її роботі на громадських засадах.

Пропозиції щодо включення до складу Координаційної ради подаються в письмовій формі на адресу: вул. Гвардійська, 19, смт. Чорноморське, Одеський р-н, Одеська область або в електронній формі на електрону адресу: chernomorskoe88@gmail.com до 27 липня 2023 року включно:

  • ПІБ
  • Організація, установа
  • Посада
  • Контактний телефон, електронна пошта
  • додатково для інститутів громадянського суспільства - інформація про діяльність.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь