ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ОГОЛОШЕННЯ про створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради та формування її персонального складу.

Дата: 13.07.2023 10:09
Кількість переглядів: 122

Відповідно до Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», постанови Кабінету Міністрів України від 18.04.2023 № 364 «Про затвердження Типового положення про координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевому органі виконавчої влади, органі місцевого самоврядування» оголошується про створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради та формування її персонального складу.

Координаційна рада з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при виконавчому комітеті Чорноморської селищної ради (далі – Координаційна рада) є постійно діючим консультативно-дорадчим органом, утвореним з метою участі в оцінюванні ефективності державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності та сприянні координації діяльності суб’єктів відносин у зазначеній сфері на території Чорноморської селищної територіальної громади.

До складу координаційної ради може бути делеговано не більш як по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства, у тому числі громадського об’єднання ветеранів війни та місцевого медіа.

Строк повноважень складу координаційної ради становить два роки.

Члени координаційної ради беруть участь у її роботі на громадських засадах.

Пропозиції щодо включення до складу Координаційної ради подаються в письмовій формі на адресу: вул. Гвардійська, 19, смт. Чорноморське, Одеський р-н, Одеська область або в електронній формі на електрону адресу: chernomorskoe88@gmail.com до 27 липня 2023 року включно:

  • ПІБ
  • Організація, установа
  • Посада
  • Контактний телефон, електронна пошта
  • додатково для інститутів громадянського суспільства - інформація про діяльність.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь