ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

РІШЕННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 12.07.2023 10:09
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

На останньому засіданні Виконавчого комітету Чорноморської селищної ради було ухвалено низку принципових рішень. Здебільшого вони стосувалися матеріальної допомоги населенню та підтримки наших військових.

Насамперед члени Виконкому затвердили протокол Координаційної ради щодо виділення 58 000 грн. на допомогу нашим людям. Більш того, у зв'язку з недавнім ракетним ударом було внесено зміни у Положення про надання матеріальної допомоги. Тепер до переліку додано пункти фінансової підтримки жителів нашої громади, які постраждали внаслідок агресії російської федерації.

Також на засіданні було ухвалено рішення про допомогу нашим захисникам. Чорноморському ЖКГ доручено закупити та передати одній з наших військових частин будівельні матеріали та інструменти для проведення ремонту. Усі закупівлі будуть здійснені згідно з детальним списком, складеним керівництвом військової частини. Усього на ці потреби виділено 84 051 грн. Ще 7000 грн. спрямовано на придбання для військових вертикальної євроємності на 1000 літрів.

Крім цього, рішенням Виконавчого комітету нашому ЖКГ було надано дозвіл на безоплатну передачу Четвертому відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки 1000 літрів дизельного палива для виконання мобілізаційних завдань.

Було розглянуто й приватні питання. Зокрема, було задоволено заяву про взяття на квартирний облік одного з мешканців нашої громади, який є головою багатодітної родини та інвалідом 2-ї групи внаслідок війни.

Робота продовжується!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь