ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ВАЖЛИВА ПЕРЕМОГА

Дата: 10.07.2023 18:20
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Наш творчий колектив Ritmix став переможцем Всеукраїнського багатожанрового фестивалю-конкурсу мистецтв ENERGY DANCE & MUSIC FEST. І хоча ми знаємо, що наші діти найталановитіші, кожна нова перемога змушує нас пишатися ними ще більше. Тим більше, що цей фестиваль мав такі добрі цілі.

Конкурс було організовано на підтримку миру в Україні. А також був спрямований на розвиток культури дитячої та юнацької творчості, відродження та збереження розвитку національних культур, пропаганду культурного та здорового способу життя.

Безперечно, перемога на конкурсі такого рівня це насамперед заслуга художнього керівника Філончик Вероніки Миколаївни. Саме завдяки її активній позиції та відданості справі наші діти стають чемпіонами всіх фестивалів. Висловлюємо величезну подяку педагогові за професіоналізм та амбітність у підкоренні нових вершин. Бажаємо нашим юним танцюристам ніколи не знати меж на шляху до своїх цілей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь