ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ВАЖЛИВІ РІШЕННЯ СЕСІЇ

Дата: 02.07.2023 19:15
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Головними питаннями порядку денного сесійних засідань продовжують залишатися питання захисту населення та розвитку громади.

На останній зустрічі депутати виділили 88 096 грн. на підтримку нашого добровільного формування цивільного захисту. Для хлопців буде закуплено спеціальний одяг, включаючи ремені, кітелі та рукавички.

 

Також ухвалено рішення про виділення коштів на закупівлю продуктів харчування та питної води до резервного фонду Чорноморської селищної громади, з якого зазвичай і відбуваються видачі допомоги нашим мешканцям та надсилання допомоги до постраждалих міст України. Як завжди буде закуплена вода у пляшках та продукти тривалого зберігання (крупи, консерви, олія, печиво тощо). Усього на це буде витрачено 2 000 000 грн.

 

Засідання сесії пройшло менше ніж через тиждень після ракетного удару по нашій громаді. Незважаючи на короткі терміни, селищною радою були розроблені нові проекти допомоги населенню. І вже на цій сесії депутати проголосували за надання 1 млн. грн. додатково на відшкодування збитків нерухомому майну мешканцям постраждалих будинків. Ще 3 млн. грн. направлено ЖКГ на ремонт та відновлення пошкоджень у будинках та квартирах наших мешканців.

 

Було внесено зміни і до місцевої цільової програми підтримки Збройних Сил України. Ці зміни дозволили виділити кошти на закупівлю необхідних матеріалів для наших військових згідно зі складеним ними списком.

 

Підтримали депутати і початок робіт з розробки проектно-кошторисної документації одразу з кількох об'єктів:

✔️Будівництво адміністративно-офісної будівлі для розміщення Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) та будівництва нової амбулаторії;

✔️ Капітальний ремонт доріг комунальної власності (асфальтного покриття) у селі Гвардійське – на вулицях Перемоги, Южна, Миру та Олімпійська.

 

Не залишилася поза увагою і сфера культури та освіти. Не дивлячись на складну ситуацію в нашій країні, і часом навіть усупереч їй, наші діти продовжують розвивати свої таланти та досягати успіхів у різних напрямках. І наше завдання полягає в тому, щоб забезпечити їм усі необхідні для цього умови. Тому рішенням сесії було виділено кошти на закупівлю ноутбуків та генераторів для наших Будинків Культури, Клубу та Школи Мистецтв.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь