ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЮНІ АРТИСТИ

Дата: 21.06.2023 18:13
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

У Будинку Культури Чорноморської селищної ради відбулася вистава "Червона шапочка на новий лад". У ньому взяли участь актори молодшої та старшої вікової категорії аматорського театру "Теремок" під чуйним керівництвом Омельченко Антоніни Миколаївни.

Діти у барвистому вбранні сяяли на сцені. Дія зачарувала весь зал. Глядачі активно реагували на все, що відбувалося, і зустрічали бурхливими оплесками кожного героя.

Для дітей ця п'єса стала яскравою емоційною подією, а для дорослих - можливістю вирватися зі світу проблем та турбот і поринути у світ творчості.

Хочемо сказати велике спасибі за допомогу у реалізації цієї ідеї батькам юних театралів та нашому підприємцю Ладиненко Ользі Володимирівні.

І, звичайно ж, величезна подяка керівнику театру Антоніні Миколаєві за розвиток у наших дітей художнього смаку та творчих здібностей, формування у них сталого інтересу до театрального мистецтва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь