ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ВОКАЛЬНІ ТАЛАНТИ

Дата: 13.06.2023 18:58
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Талановиті діти Чорноморської «Школи мистецтв» продовжують підкорювати нові вершини. На І територіальному конкурсі мистецтв ART-FEST «Нове покоління», який пройшов у місті Южний, наші вокалісти підкорили журі своїми виступами та посіли призові місця.

Вітаємо:

🎤Дар'ю Шаврієву з 1 місцем;

🎤Наталю Комарницьку із 2 місцем.

Особливі слова підтримки хочемо висловити Кірі Надіч, яка почала розвивати свої вокальні дані лише рік тому і вже не побоялася взяти участь у конкурсі такого рівня, за що отримала вітальну грамоту.

І все це стало можливим, звичайно ж, завдяки професійній підготовці наших педагогів Грищенко Анастасії Романівни та Шарової Марії Володимирівни.

Дівчатка із родини Шаврієвих не зупинилися на досягнутому та взяли участь ще й у LXX Двотурному міжнародному багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зірки нашої України». І тут на них також чекала перемога. Вікторія та Дар'я здобули дипломи лауреата І премії. А їх талановитий педагог Грищенко Анастасія Романівна була відзначена подякою за професіоналізм та компетентність у розвитку талантів та творчих здібностей дітей.

Пишаємось нашим підростаючим поколінням👏



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь