ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

Дата: 12.06.2023 10:36
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Як ви знаєте, у Чорноморській селищній громаді працює Програма підтримки Збройних Сил України. Мета цієї програми максимально підтримати наших військових та створити належні умови для виконання бойових завдань. Для цього із місцевого бюджету на постійній основі виділяються необхідні кошти для цільового використання.

Також особлива увага приділяється фінансовій підтримці нашої поліції та державної служби з надзвичайних ситуацій, чия робота у цей непростий час є не менш важливою.

Лише на останньому засіданні сесії Чорноморської селищної ради депутати підтримали рішення про виділення більш як 2 млн. грн. нашим військовим, поліції та рятувальникам. З цих коштів буде проведено ремонти, закуплено обладнання тощо.

Ми вдячні нашим захисникам за їхню запеклу боротьбу. За те, що роблять все можливе, щоб ми продовжували нормально жити, працювати та радіти кожному дню. І ми щиро вдячні, що вони також цінують нашу працю. Весь цей складний рік ми отримуємо від наших військових листи подяки та грамоти. Віримо, що тільки підтримуючи один одного, ми можемо прийти до Перемоги та подальшого процвітання нашої країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь