ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СПОРТИВНЕ СВЯТО!

Дата: 02.06.2023 13:31
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

На окрему увагу заслуговують спортивні змагання, що відбулися у Чорноморській селищній громаді у День захисту дітей. Особливими їх зробили одразу кілька подій. По-перше, до нас приїхали одеські волейбольні команди – СДЮСШОР «Літвака 1» під керівництвом тренера Ольги Гайденки та СДЮСШОР «Літвака 2» з тренером Іриною Іщук. По-друге, на заході був присутній важливий гість – провідний волейболіст СК «Чорноморський», багаторазовий чемпіон Одеської області серед школярів та, найголовніше, наш захисник, який був у ворожому полоні, Дмитро Лабінський.

Урочисте відкриття змагань супроводжувалося звучанням державного гімну, вітальним словом директора СК «Чорноморський» Юліана Дюльгера та спортивними танцями хореографічного колективу «Індіра».

Після розминки учасників розпочалися ігри волейбольних команд. Це було захоплююче видовище. Спортсмени демонстрували справжній професіоналізм та витримку. Погляд глядачів стежив за кожним ударом м'яча. Спочатку наша команда зіграла з одним із гостей, потім одеські команди зійшлися в бою одна з одною. І у фіналі команда СК «Чорноморський» обіграла СДЮСШОР «Літвака 2» та стала переможцем турніру. Дякуємо тренеру нашої волейбольної команди Євгену Бородаєко за виховання справжніх чемпіонів.

У нагородженні переможців взяли участь директор СК «Чорноморський» Юліан Дюльгер, заступник голови Чорноморської селищної ради Лариса Бикова та почесний гість Дмитро Лабінський.

Але на цьому спортивні активності не закінчились. Цілий день на майданчиках проходили різні турніри: футбольний марафон, ринг бокс і навіть майстер-клас тренера СК «Чорноморський», майстра спорту з боксу Бойко Вадима Валентиновича.

Хочемо висловити щиру подяку:

👏 нашим дітям за таку любов до спорту

👏 їхнім батькам за підтримку та мотивацію

👏тренерам за дисципліну та особистий приклад

👏нашим гостям за те, що зробили цей день особливим.

Спорт – це здоров'я наших дітей. А здорові діти – здорова нація!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь