A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ЗАВДАННЯ ВИКОНКОМУ

Дата: 22.05.2023 16:13
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

На чергове засідання зібралися члени Виконавчого комітету Чорноморської селищної ради. Цього разу на порядку денному були переважно питання соціального забезпечення наших громадян.

Насамперед було затверджено протокол Координаційної ради з питань надання матеріальної допомоги населенню про виділення нашим мешканцям 45 000 грн.

Також було схвалено розпорядження Голови селищної ради щодо розподілу посадових обов'язків серед працівників соціального відділу. Зокрема це стосується того, хто приймає та розглядає документи, вносить дані та приймає рішення щодо того вносити або не вносити заявника до Реєстру надавачів та одержувачів соціальних послуг.

Затвердили присутні та протокол засідання Комісії з питань прийняття рішень про надання або припинення соціальних послуг особам або сім'ям нашої громади, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Підтримали члени Виконкому і рішення опікунської ради про надання нашій мешканці права стати опікуном над недієздатною особою.

Крім іншого, було затверджено звіт про хід та результати виконання Програм соціального розвитку. Це, зокрема, програми підтримки Чорноморського Центру первинної медико-санітарної допомоги, цивільного захисту, підтримки захисників, розвитку культури та спорту, оздоровлення дітей, озеленення населених пунктів та багато інших.

Також на засіданні було ухвалено рішення про надання допомоги нашим військовим частинам. Силами Чорноморського ЖКГ буде вирішено два комунальні завдання:

✔️закуплено все необхідне обладнання та проведено необхідні роботи з підключення обладнання військової частини до джерела водопостачання.

✔️закуплені та передані на баланс частини мотокоси.

Насамкінець члени Виконавчого комітету проголосували за задоволення прохання одного з наших мешканців про приватизацію квартири, в якій він проживає зі своєю сім'єю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь