ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ

Дата: 15.05.2023 09:45
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

З деяким хвилюваннями та небувалою наснагою учні Чорноморського ліцею взяли участь у Всеукраїнській українознавчій грі "Соняшник". Ця гра націлена на розвиток у дітей зацікавленості українською мовою, розширення знань про культуру нашого народу, вивчення літературної спадщини нашої країни.

Дякуємо педагогам, які ретельно готували своїх учнів до гри. І дякуємо дітям за прагнення та ентузіазм у пізнанні нашої України.

Давайте привітаємо переможців 👏

🇺🇦Родичева Олена (11 клас) - диплом І ступеня Всеукраїнського рівня.

🇺🇦Панов Іван (6 клас), Дьячук Наталія (8 клас), Озерова Вікторія (11 клас), Позова Єлизавета (11 клас) - диплом ІІІ ступеня Всеукраїнського рівня.

🇺🇦Дмитренко Алеся (7 клас), Логіна Євгенія (7 клас), Матвєєв Максим ( 9 клас), Кучина Анастасія (11 клас), Зданевич Олександра (11 клас) - диплом І ступеня регіонального рівня.

🇺🇦Підвисоцька Вікторія (7 клас), Нагорна Софія (8 клас), Петухова Єлизавета ( 8 клас) - диплом ІІ ступеня регіонального рівня.

🇺🇦Стеценко Віталій (6 клас), Звоніщук Артур (7 клас), Гусайлов Глєб (9 клас) - диплом ІІІ ступеня регіонального рівня.

Можна мріяти побачити весь світ, але головне пам'ятати, що світ кожного із нас починається з Батьківщини. Віримо, що такі ігри з кожним разом залучатимуть дедалі більше представників підростаючого покоління. І тоді ми виростимо міцну згуртовану українську націю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь