A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧОРНОМОРСЬКА СЕЛИЩНА ГРОМАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Одеська область, Одеський район

СЕСІЙНЕ ЗАСІДАННЯ

Дата: 08.05.2023 09:52
Кількість переглядів: 62

На 41-е у цьому скликанні засідання зібралися депутати Чорноморської селищної ради. Після створення лічильної комісії почався розгляд порядку денного.

Насамперед було затверджено звіт про виконання місцевого бюджету за 1-й квартал 2023 року. Присутні розглянули всі статті доходів та витрат за загальним та спеціальним фондом, вивчили список міжбюджетних трансфертів, обговорили всі програми, які фінансуються за рахунок нашого бюджету.

Далі депутати внесли зміни до низки цільових програм, розроблених на 2023 рік:

✔️ Програму підтримки Збройних сил України

✔️Програму «Безпечна громада»

✔️Програму благоустрою території населених пунктів нашої громади

Після внесення змін до рішення «Про бюджет Чорноморської селищної ради на 2023 рік» було виділено кошти:

✔️ На заходи щодо запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха. А саме на придбання спецодягу;

✔️На капітальний ремонт дороги комунальної власності у смт.Чорноморське (від перехрестя вул.Гвардійська до перехрестя вул.Затишна);

✔️На субвенцію з місцевого бюджету до державного бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів (Фінансування витрат на виготовлення елементів меморіальної дошки пам'яті прикордонників Південного регіону)

Розглянувши клопотання товариства з обмеженою відповідальністю, депутати затвердили проект землеустрою про відведення земельних ділянок та їх надання в оренду строком на 49 років для будівництва, розміщення та експлуатації лінійних об'єктів енергетичної інфраструктури, розташованих на території Чорноморської селищної ради (за межами населених пунктів)

Також на засіданні було створено комісію з прийому-передачі обладнання на об'єкт, де проводиться реконструкція зовнішніх мереж каналізації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь